Käyttöehdot

1. Rekisteröityminen

1.1.Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee:
a) Rekisteröityä asiakkaana Dermis Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Dermis Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.
c) Asiakas sitoutuu antamaan oikeat tiedot.
1.2. Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 02-6746511). Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Dermis Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse, ennen tilauksen toimitusta, peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen ei Dermis Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja, lukuun ottamatta selkeitä virheitä.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Dermis Oy:n hinnastossa osoitteessa www.dermis.fi. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Dermis Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin selvissä hinnoittelu virheissä.

4. Toimitus

4.1.Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
4.2 Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Dermis Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3 Toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti Suomen Postin välityksellä, ellei muuta erikseen sovita.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Postiennakko. Maksu suoritetaan postikonttorissa lähetystä noudettaessa. Lähetys luovutetaan kuluttajalle maksua vastaan. Asiakas maksaa postiennakosta aiheutuvat kulut.

6. Palautukset

6.1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
Jos palautettava tuote ei ole enää virheetön, eli tuote ei ole enää myyntikuntoinen normaalilla hinnalla, Dermis Oy:llä on oikeus pienentää palautettavaa rahasummaa tuotteen arvon pudotuksen verran.
6.2. Asiakkaan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@dermis.fi . ENNEN tuotteen palauttamista.
6.3 Yrityksien ja yhteisöjen palautusoikeus on rajoitetumpi. Yrityksen palautus mahdollisuuksista tulee tiedustella etukäteen Dermis Oy:n asiakaspalvelusta. Mahdollisen palautuksen yhteydessä yrityksiltä peritään postikulut.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisen ajan kuluessa Dermis Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@dermis.fi tai postitse osoitteeseen Dermis Oy, Seponkatu 12, 29200 Harjavalta. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Dermis Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6.2). Palauttaminen tapahtuu reklamoinnin jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Dermis Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Dermis Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Dermis Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Dermis Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.
10.2 Mahdolliset sovittamattomat erimielisyydet ratkaistaan Porin käräjäoikeudessa.

Takaisin
Copyright © 2019 Dermis Oy - Nettikauppa. Powered by Zen Cart
Parse Time: 0.176 - Number of Queries: 59 - Query Time: 0.023439740936279